Nikoliću otkaz, Tomić ga menja?

Izvor: B92, 29.Dec.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikoliću otkaz, Tomić ga menja?

Fudbalski klub Partizan navodno planira da smeni trenera Marka Nikolića i na njegovo mesto postavi nekadašnjeg sportskog direktora ’crno-belih’ Ivana Tomića.

Vest koju je prvi preneo „Sportski žurnal“ potvrđena je za B92 iz više izvora, a više o situaciji u redovima vodećeg tima Jelen Superlige Srbije biće poznato najkasnije u naredna dva dana, a možda i već u toku dana.

Za utorak popodne na stadionu u Humskoj je zakazana sednica Sekretarijata, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u sredu Upravnog odbora, gotovo izvesno, tada će Nikolić biti razrešen dužnosti, a Tomić zvanično preuzeti novu funkciju.

Na stadionu u Humskoj su trenutno potpredsednik Ljubiša Tumbaković i sportski direktor Dragan Ćirić, koji nisu želeli mnogo da komentarišu situaciju. Tumbaković je samo na pitanje o treneru rekao: "Ćuće se".

U novoj upravi, inače, nije jedinstven stav da Nikoliću bude uručen otkaz, ali je Tumbaković taj koji insistira na tome.

Navijači partizana, koji su podržali novu upravu, u utorak imaju sastanak sa upravom pošto ne žele da Nikolić napusti klupu 'crno-belih' i najavili su proteste.

Kao jedan od razloga za Nikolićevu smenu pominje se suspenzija zbog incidenata posle utakmice u Novom Pazaru, zbog čega neće moći da vodi tim u prva tri kola prolećne polusezone. Takođe, nova uprava očigledno nema poverenja u njega, iako je prvi deo sezone završio sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li je na pomolu rat nove uprave i navijača: Grobari ne daju Nikolića!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2014

Nova uprava Partizana želi za trenera da postavi nekadašnjeg prvotimca crno-belih Ivana Tomića, ali navijači su stali na stranu Marka Nikolića..."Podrška za Marka Nikolića! Ne želimo drugog trenera! Potpisom dajemo podršku našem treneru Marku Nikoliću! Ovim potezom bi se otovreno pomagalo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.