Nikolić pred izazovom karijere, kako protiv najboljeg u Evropi?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 18:11

Nikolić pred izazovom karijere, kako protiv najboljeg u Evropi?

Srpski trener iskren.

Srpski trener Marko Nikolić sa nestrpljenjem očekuje duel protiv šampiona Evrope.

Njegova Lokomotiva u utorak od 18.55 dočekuje Bajern Minhen, što će verovatno biti najteži izazov u karijeri našeg trenera.

"Bajern je najbolja ekipa u Evropi. Pripremili smo se. Najvažnije je da odigramo disciplinovano i sa samopouzdanjem. Siguran sam u naš tim, imamo kvalitet. Igramo kod kuće, izuzetno poštujemo protivnika, ali ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbal. Moramo da pokušamo da se borimo protiv najbolje ekipe u Evropi. Siguran sam da će momci dati sve od sebe", rekao je Nikolić i dodao:



"Svi moji igrači su spremni za meč i presrećni što igramo protiv najboljeg u Evropi. Bajern je veoma opasna i brza ekipa, imaju sve, dobri su iz kontri, prekida, napadaju direktno. Najbolji tim u Evropi dolazi u Moskvu. Ovo je odlična prilika da vidimo gde smo u odnosu na takav tim",
dodao je Nikolić.

U prvom kolu Bajern je razbio Atletiko Madrid rezultatom 4:0, dok je Lokomotiva uzela bod u Salcburgu - 2:2.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop oduševio Dance svojom izjavom!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2020, 00:13

Uvek sjajni Jirgen Klop...Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da će Mitjiland biti pravi protivnik u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona i da ne očekuje da će se danski šampion unapred predati na Enfildu..."Oni su zaista dobri. Rezultat 0:4 protiv Atalante, taj je rezultat bio,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.