Nikolić na klupi Rada do 2013.

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić na klupi Rada do 2013.

Fudbalski klub Rad u utorak je zvanično predstavio Marka Nikolića kao novog trenera 'građevinara'.

Nikolić se na klupu tima sa Banjice vraća posle više od pola godine, a sa klubom je potpisao ugovor do leta 2013. godine.

"Veliko mi je zadovoljstvo, ali i obaveza da nastavim tamo gde sam stao pre nekoliko meseci. Odlučujući faktor da donesem ovu odluku je zasnovan na mojoj želji daljeg usavršavanja i afirmacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Rad se pravo i prihvatljivo rešenje", rekao je Nikolić.

Nikolić je naglasio da je pred svima u klubu veliki posao.

Moramo brzo reagovati, svi iz stručnog štaba. Igrači su bez golmana Borjana, Luke Milivojevića i napadača Jovančića, isti oni sa kojima smo izborili Radovu evropsku vizu i želimo da iz meča u meč budemo sve bolji, a naredni šampionat je ono što treba da bude prava potvrda trenutnog potencijala ovo tima", istakao je Nikolić.

Nikolić će se ponovo na klupi naći u subotu, na utakmici sa Novim Pazarom, a do tada će sa igračima raditi dva puta dnevno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.