Izvor: Piplmetar.rs, 16.Jan.2024, 20:31

Nije valjda da je gotovo

Fudbalski klub Crvena zvezda i italijanski fudbaler Filipo Falko su okončali saradnju koja je važila do leta 2024. godine.
Bio je to kraj januara 2021. kada je Filipo Falko došao na „Marakanu“ kao želja Dejana Stankovića iz Lećea u transferu vrednom 1.200.000 evra. Od tada, pa do danas, Italijan je odigrao svega 36 utakmica, a u poslednje dve godine mu se sa „Marakane“ potpuno izgubio i trag i glas.
Bio je na pozajmici u Kaljariju, zatim ga Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << nije ni registrovala za ovu sezonu. On je povremeno dolazio u Beograd gde je provodio vreme, a sada je u potrazi za novim klubom.
„Avantura u Srbiji je završena, sa Crvenom zvezdom sa raskinuo ugovor šest meseci pre isteka. Dobro sam, treniram i željan sam da se što pre vratim na teren. Dobro radim, nastavljam da se usavršavam. Verujem da još uvek mogu mnogo da dam fudbalu, kako u Italiji, tako i van nje“, rekao je Filipo Falko.
Želja svih je bila da on permanentno napusti Crvenu zvezdu još prošlog leta, ali se to nije obistinilo.
„Nisam igrao tri-četiri meseca, ima nekih dodatnih poteškoća. Ispao sam iz tima nakon što se moj odlazak u junu nije ostvario, nisam se tada dogovorio sa Crvenom zvezdom. Opcija ima i u Italiji i u ino

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.