Ni u Nantu ne vole menadžere, Kita besni na Đilobođijevog zastupnika: Nema pojma o fudbalu!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni u Nantu ne vole menadžere, Kita besni na Đilobođijevog zastupnika: Nema pojma o fudbalu!

“Ubiće ako nastavi da nadgleda njegovu karijeru samo zarade radi“, kaže predsednik Kanarinaca

Selta, Trabzon, Antalija i na kraju – Čelsi?! Priča Papija Đilobođija jedna je od najčudnijih na koju smo naleteteli tokom letnjeg prelaznog roka 2015. godine, ali njegova karijera možda neće biti tako bajkovita, upozorava predsednik njegovog dosadašnjeg kluba Nanta, Valdemar Kita. On naime smatra da je Đilobođijev menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalski analfabeta koji bi mogao da uništi 26-godišnjeg defanzivca.

Kita takođe tvrdi da je upravo Nant, a ne menadžer, Đilobođiju izgurao angažman u londonskom, a ne nekom klubu mnogo manjeg kalibra.

"Papi ima menadžera koji nema pojma o fudbalu. Ubiće ga ako nastavi da nadgleda njegovu karijeru samo zarade radi", ljut je Kita.

"Dva meseca sam branio njegove interese. Želeo sam da ga odvedem u klub određene brednosti, jer on ima kvalitet da ide napred. Ali ljudi oko njega ga užasno savetuju".

Čelsi je inače Đilobođija platio nešto više od 3.000.000 evra. Rastanak sa Nantom, uprkos Kitinim komplimentima, nije bio baš najradosniji.

"Bio sam toliko ljut da sam bio spreman da izgubim 3.000.000 evra samo da ostane u Nantu. Ja sam mu pronašao klub, ja sam radio na transferima, čak sam se trudio da mu povećam i platu. I posle svega nije me zvao ni da mi se zahvali", kaže Kita.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.