Izvor: Piplmetar.rs, 18.Okt.2023, 02:30

Ni Karleuša, ni Ina Gardijan, evo u čijem društvu je viđen Duško: Ovo je potpuno neočekivano

Život Duška Tošića sve je burniji, a dokaz za to je i odluka koju je doneo
Duško Tošić u poslednjih mesec dana glavna je tema medija. Prvo je sve iznenadio zajedničkim fotografijama Jelenom, koje su nastale na rođendanu njihovih ćerki, da bi samo nekoliko dana kasnije došlo do sukoba njega i Karleušinog navodnog bivšeg ljubavnika OgnjenaVranješa. Međutim, to nije sve, jer je pre samo nekoliko dana u medije dospela vest da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << fudbalski menadžer u vezi sa pevačicom Inom Gardijan.
Instagram

Život Duška Tošića očigledno mnoge zanima, a njemu je čini se to počelo da smeta, pa je kako piše Kurir, unajmio obezbeđenje koje se ne odvaja od njega. Sa telohraniteljima je čak bio i na nedavnoj utakmici između Jang Bojsa i Crvene zvezde. Jedino što je nepoznanica je to da li obezbeđenje ima zbog sukoba koji je nedavno imao s Vranješom, kako bi paparace držao podalje od sebe ili iz nekog trećeg razloga.
Pročitajte Oglasio se Vranješ povodom incidenta sa Duškom Tošićem – Potvrđeno da je došlo do sukoba Nedavno se pisalo da je Duško uhvaćen kako se ljubi sa Inom posle njenog nastupa na jednom splavu, te da postoje i snimci koji to dokazuju, međutim i Ina i Karleuša su to demantovale, dok Tošić i dalje ne želi da daje izjave za medije.
PRIVATNA ARHIVA

– Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo sad lično uzdrmalo – napisala je Jelena i dodala da je sve to prazna priča.
AUTOR: SVET
IZVOR: KURIR
FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.