Izvor: Luftika.rs, 11.Apr.2023, 13:04

Nesuđena zvezda Real Madrida batalio fudbal i uživa u luksuzu sa 18 godina starijom milionerkom

Ubrzo je shvatio da fudbal nije njegov san.
Španac Serhio Karaljo bio je na pragu prvog tima Real Madrida i nadao se da će jednog dana potpisati ugovor sa bogatim španskim timom i tako obezbediti sebi lagodan život. To mu nije pošlo za rukom, ali od luksuza ipak nije odustao.
Upoznao je 18 godina stariju britansku milionerku Karolinu Stanberi, oženio se i sada sa bogatašicom koja može majka da mu bude uživa u luksuzu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji sebi mogu da priušte samo najveće fudbalske zvezde.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Sergio Carrallo (@sergiocarrallo)


 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Sergio Carrallo (@sergiocarrallo)


Karaljo je upoznao svoju dragu u Los Anđelesu i tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled.
– Od momenta kada smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovog sveta ako raskinem sa njom, a mama je plakala kada je saznala za našu vezu. Ipak, na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku – izjavio je bivši fudbaler Reala.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)


 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Sergio Carrallo (@sergiocarrallo)


Čim je uplovio u vezu sa bogatom Karolinom, Španac je batalio fudbal. Živi sa svojom dragom u Dubaiju, bavi se nekretninama i uživa maksimalno u luksuzu.
Zahvaljujući njoj sam je uspeo da zaradi oko pet miliona dolara, dok je njeno bogatstvo daleko veće – a oni sada sve dele zajedno.
Izvor: Kurir Sport
Oženio se devojkom sa teškim hendikepom, ljubavna priča slavnog glumca vredna je filmskog platna

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.