Neobična odluka FSS: U Superligu ulazi ko najviše plati

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020, 12:06

Neobična odluka FSS: U Superligu ulazi ko najviše plati

Fudbalski savez Srbije (FSS) zvanično je doneo kriterijume za popunjavanje najviših rangova takmičenja, a glavni kriterijum biće finansije Fudbalski savez Srbije (FSS) zvanično je doneo kriterijume za popunjavanje najviših rangova takmičenja, a glavni kriterijum biće finansije.Još nije doneta odluka koliko će klubova naredne sezone imati Superliga, ali kako je objavljeno, eventualna slobodna mesta popunjavaće se na osnovu najbolje finansijske ponude, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sume koju je klub spreman da plati kako bi stekao pravo da se takmiči u konkretnoj ligi."U slučaju da je nedovoljan broj klubova podneo ponudu, popupnjavanje slobodnih mesta biće doneto uzimajući u obzir interes nesmetanog odvijanja konkretnog fudbalskog takmičenja i interes razvoja fudbala u lokalnoj samoupravi sa čije teritorije dolaze klubovi", objavljeno je u zvaničnom glasniku FSS "Fudbal".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

FSS prodaje mesta: Ko plati više, igraće Superligu!

Izvor: OkRadio.rs, 12.Maj.2020

Zvuči pomalo neverovatno, ali upražnjena mesta (dva ili četiri) u Superligi Srbije (i višim rangovima takmičenja) trebalo bi da popune klubovi koji najviše plate. Plati i prelaziš u viši rang srpskog fudbala! Kako prenosi Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”, upražnjena mesta...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.