Nemanja Matić uzburkao Ostrvo!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 20:37

Nemanja Matić uzburkao Ostrvo!

Neočekivana izjava srpskog reprezentativca.

Vezista Mančster junajteda Nemanja Matić razbio je danas fudbalsku monotoniju u Engleskoj, izjavom koja je na Ostrvu izazvala veliku pažnju.

Tema su bili nekadašnji fudbaleri Junajteda koji se danas bave komentatorskim poslom, poput Pola Skolsa, Gerija Nevila ili Roja Kina, ali Nemanji se baš i ne dopada kako oni to rade, pogotovo kako komentarišu igre kluba u kojem su se proslavili.

''Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je njihov posao da odu na televiziju, onda im je posao da tamo pričaju nešto. Ponekad govore istinu, ali nekada bez razloga kritikuju mlade igrače, što po mom mišljenju, nema nikakvog smisla.

Posebno mi smeta kada takvi komentari stižu od strane bivših igrača Mančester junajteda. Nije dobro kada loše komentarišete igrače kluba u kom ste igrali 10, 15 ili 25 godina.







Ako možete, treba da pomognete tim igračima. Ali, oni su verovatno dobili novac za taj posao, pa moraju nešto da pričaju'', zaključio je Matić u izjavi za ''Omnisport''.

-
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.