Nema više tajni: Murinjo će u Junajtedu zarađivati 8.000.000 evra manje od Gvardiole!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više tajni: Murinjo će u Junajtedu zarađivati 8.000.000 evra manje od Gvardiole!

Portugalca na Old Trafordu čeka godišnja plata od 19.300.000 evra

Sledeće sezone čeka nas pravi fudbalski rat u Mančesteru. Stari rivali Pep Gvardiola i Žoze Murinjo, kako stoje stvari naći će se se na klupama Sitija, odnosno Junajteda, što svakako garantuje još zanimljivije okršaje.

Murinjo se nedavno poverio jednom prijatelju da će na leto naslediti Luja van Gala na klupi Junajteda, a britanski tabloid San objavio je i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godišnje u tom klubu zarađivati 19.300.000 evra!

Međutim, neće biti najplaćeniji trener. Pogađate, ta titula ipak pripada Gvardioli, a Murinjo će imati 7.750.000 evra manju godišnju platu od velikog neprijatelja.

Isti izvori navode da će portugalski stručnjak sa Mančester Junajtedom potpisati trogodišnji ugovor. Preneseno na nedeljni nivou, Murinjo će nedeljno zarađivati 387.000 evra.

San je objavio i da su čelnici Junajteda kontaktirali i trenera Totenhema Maurisija Poketina, ali da londonski klub zahteva čak 25.000.000 evra obeštećenja, a Murinjova prednost je što je trenutno slobodan, odnosno bez ugovora nakon što je dobio otkaz u Čelsiju.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.