Neki novi orlovi i neka stara lica - Milivojević i Nastasić ponovo dresu Srbije

Izvor: RTS, 23.Avg.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki novi "orlovi" i neka stara lica - Milivojević i Nastasić ponovo dresu Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za utakmice protiv Portugalije i Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na kojem su povratnici Luka Milivojević i Matija Nastasić.
Milivojević i Nastasić nisu bili igrali za nacionalni tim više od godinu dana zbog sukoba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem.

Na spisku je kao treći golman doskorašnji mladi reprezentativac Boris Radunović, pozvan je i desni bek Crvene zvezde Marko Gobeljić, a nema Aleksandra Prijovića, umesto njega tu je Milan Pavkov.
Golmani: Marko Dimitrović, Predrag Rajković, Boris Radunović.
Odbrana: Antonio Rukavina, Marko Gobeljić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Stefan Mitrović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović.
Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Mijat Gaćinović, Darko Lazović, Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić.
Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Milan Pavkov.
Srbija 7. septembra čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije gostuje Luksemburgu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak Milivojevića i Nastasića među "Orlove"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2019

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je danas spisak za utakmice protiv Portugalije i Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na kojem su, kao što je i najavljeno povratnici Luka Miliivojević i Matija Nastasić...Milivojević i Nastasić nisu bili pozivani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK: Povratak Milivojevića i Nastasića, pozvan i Gobeljić (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Avg.2019

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković tačno u podne objavio je spisak igrača za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je danas spisak za utakmice protiv Portugalije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.