Nejmar propušta i utakmicu sa Kamerunom

Izvor: Beta, 29.Nov.2022, 18:24

Nejmar propušta i utakmicu sa Kamerunom

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar propustiće zbog povrede desnog skočnog zgloba i utakmicu protiv Kameruna, u poslednjem kolu grupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru.Lekar brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar rekao je danas da Nejmar neće biti spreman za utakmicu protiv Kameruna u petak od 20 časova, u trećem kolu Grupe G.Nejmar je propustio i utakmicu protiv Švajcarske u ponedeljak, kada je Brazil pobedio sa 1:0 i plasirao se u osminu finala.Nejmar se povredio u četvrtak uveče tokom utakmice protiv Srbije.Lasmar je rekao i da je Nejmar u ponedeljak imao temperaturu, koja je "pod kontrolom" i da to neće uticati na lečenje skočnog zgloba.Utakmicu protiv Kameruna propustiće i desni bek Danilo, zbog povrede skočnog zgloba i levi bek Aleks Sandro, zbog povrede mišića.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Selektori Poljske i Argentine: Ovo nije duel Mesija i Levandovskog

Izvor: Beta, 29.Nov.2022

Selektori Poljske i Argentine, Česlav Mihnjevič i Lionel Skaloni, ocenili su danas da duel tih reprezentacija na Svetskom prvenstvu u Kataru neće biti samo duel fudbalera Roberta Levandovskog i Lionela Mesija, kao i da njih dvojicu ne treba porediti."Lionel Mesi je fantastičan igrač, kao što je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.