Nejmar o Arabiji: Fudbal je isti – lopta je okrugla, imamo gol, liga bolja od francuske

Izvor: B92, 08.Sep.2023, 17:59

Nejmar o Arabiji: Fudbal je isti – lopta je okrugla, imamo gol, liga bolja od francuske

Brazilac Nejmar "prozvao" je francusku Ligu 1, odnosno doveo u pitanje kvalitet tog takmičenja.

Nejmar je ovog leta napustio PSŽ i prešao u Saudijsku Arabiju.

Uoči njegovog prvog nastupa za Brazil od debakla na Mundijaju u Kataru, dobio je pitanje da li bi odlazak na Bliski istok mogao da utiče na nivo njegove igre u reprezentaciji.

"Uveravam vas da je fudbal ovde isti. Lopta je okrugla, imamo gol. I mislim da zbog imena koja su stigla u Saudijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Arabiju, ne bih se iznenadio ako bi saudijska liga bila bolja od francuske", glasno se nasmejao Nejmar.

Napadač naglašava da odlazak u Saudijsku Arabiju nije uticao na njegovu motivaciju i ambicije.



"Moja glava mora biti mirna, moram biti srećan, moram se osećati dobro. Znam kako da vodim računa o sebi, šta moram da radim da bih bio sposoban da odigram utakmicu. Živim ovako poslednjih 15 godina. Nema tajni. Imamo intenzivne treninge, glad za pobedom je i dalje velika. Želim da osvojim trofeje sa Al Hilalom. Nije se mnogo promenilo
", dodao je Brazilac.

Brazil u petak veče igra protiv Bolivije na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026.

Na premijeri južnoameričkih kvalifikacija, aktuelni šampion sveta Argentina je ostvarila minimalnu pobedu nad Ekvadorom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.