Nejmar gleda Brazil

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 20:35

Nejmar gleda Brazil

Povređeni brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar gledaće utakmicu protiv Kameruna na stadionu Lusail, u trećem kolu Grupe G na Svetskom prvenstvu.

To će biti prvi put da se Nejmar priključio saigračima otkako je prošle nedelje u utakmici sa Srbijom povredio desni skočni zglob.

On je bio jedini brazilski igrač koji je ostao u hotelu za utakmicu protiv Švajcarske u ponedeljak. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U međuvremenu je išao na terapiju zbog oštećenih ligamenata stopala.

Na stadionu će biti i Danilo i Aleks Sandro, koji su takodje povređeni. Oni su danas trenirali odvojeno od ekipe.

Fudbalski savez Brazila danas je pokazao kako Nejmar radi vežbe loptom u timskom hotelu. On je u sredu u bazenu obavio fizioterapiju.

Lekari brazilske reprezentacije još nisu objavili kada se očekuje povratak Nejmara, već da će fudbaler Pari Sen Žermena u subotu ponovo biti pregledan.

Brazil se već plasirao u osminu finala Svetskog prvenstva i potreban mu je bod protiv Kameruna za prvo mesto u grupi i utakmicu protiv Južne Koreje, koja je osvojila drugo mesto u Grupi H.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.