Nejmar će da završi karijeru u PSŽ…

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar će da završi karijeru u PSŽ…

Predsednik prve španske fudbalske lige – Primere, Havijer Tebas, rekao je da veruje da će Nejmar završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, ako ne smanji zahteve za platu, pošto su propali pregovori o njegovom povratku u Barselonu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kanalu.
Nejmar je tokom leta želeo da se vrati u Barselonu, za njega je bio zainteresovan i Real Madrid, ali je Brazilac uoči završetka prelaznog roka pristao da ostane u Pari Sen Žermenu.
On je i dalje najskuplji fudbaler sveta, nakon što je za njega pariski klub na leto 2017. godine platio Barseloni 222 miliona evra. Njegov ugovor ističe 2022. godine.
Iz ugla tržišta, Nejmar će završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, osim ako ne smanji svoju platu i potraživanja od kluba. Problem propalog povratka u Barselonu ima veze sa njegovim odlaskom iz Pariza. To bi bio transfer van tržišta i jedino bi bio moguć uz ‘zamke’ kako bi se uvećala sponzorstva – rekao je Tebas, preneo je Skaj.
Uprkos tome što nije odigrao nijednu utakmicu za Pari Sen Žermen ove sezone, Nejmar je pozvan u reprezentaciju i biće u konkurenciji za tim protiv Kolumbije u prijateljskoj utakmici. On je početkom godine povredio zglob u prijateljskoj utakmici Brazila i Katara i to je bio poslednji takmičarski meč u kome je nastupio.

The post Nejmar će da završi karijeru u PSŽ… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Nejmar bi mogao da završi karijeru u PSŽ?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019

Toliko priča o transferu, a realnost je potpuno drugačija?..Predsednik prve španske fudbalske lige - Primere Havijer Tebas rekao je danas da veruje da će Nejmar završiti karijeru u Pari Sen Žermenu, ako ne smanji zahteve za platu, nakon što su propali pregovori o njegovom povratku u Barselonu...Nejmar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.