Nedostaje mu Evropa, seli se u Milano?

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedostaje mu Evropa, seli se u Milano?

Mnoge je začudio kada je napustio evropski fudbal, hoće li se uskoro vratiti?

Bio je jedan od najboljih igrača madridskog Atletika, a onda je nakon jedne slabe polusezone odlučio da napusti špansku prestonicu i karijeru nastavi u Kini.

Janik Fereira Karasko je redovan u reprezentaciji Belgije i pored činjenice da na klupskom nivou igra u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, a brojni klubovi se nadaju da će mu igranje u Kini dosaditi i da će se odlučiti za povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u najbolji evropski fudbal, kako je jasno da za to ima kvalitet.

Bio je povezivan tokom leta sa prelaskom u redove Arsenala, ali su interesovanje za njegove usluge pokazali i milanski rivali.

Sada je otkrio da mu Evropa nedostaje, pa je jasno da su se upalili alarmi u brojnim klubovima sa "Starog kontinenta".

"Nedostaje mi Evropa svaki dan, ali imam ugovor u Kini. U poslednjih par sati prelaznog roka klub nije hteo da me pusti, ali sada je drugačije. Mogu da idem i nadam se da ću to uraditi, ako se pojavi nešto konkretno", izjavio je Karasko.

U dresu Dalijan Jifanga je upisao 50 nastupa, postigao je 21 gol, bio je i redovan u prvoj postavi reprezentacije Belgije, koja je minule godine u Rusiji osvojila treće mesto na Mundijalu.

Dakle, Janik Karasko je spreman za povratak u evropski fudbal, videćemo čija ponuda će ga najviše zadovoljiti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

INTER I MILAN U KLINČU: Zvezda svetskog fudbala im namignula

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 00:09

Borba za ofanzivca...Jedan od najboljih belgijskih fudbalera Janik Fereira Karasko je na zimu 2018. godine prešao iz Atletiko Madrida u kineski Dalijan Jifang, ali se nepune dve godine kasnije pokajao. Brzonogi ofanzivac želi da se vrati u Evropu, a prvi u redu za njegov potpis su Milan i Inter...Karasko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.