Neće biti Primere ni ove nedelje, štrajk se nastavlja

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće biti Primere ni ove nedelje, štrajk se nastavlja

Štrajk u španskom fudbalu nastaviće se i narednog vikenda, što znači da se neće odigrati utakmice drugog kola Primere i Segunde, saopštio je portparol Sindikata španskih igača (AFE) Luis Hil.

Predstavnici AFE i Španske lige (LFP) ni danas nisu uspeli da postignu dogovor, što znači da će se nastaviti sa štrajkom koji je stupio na snagu propteklog vikenda, kada su odloženi mečevi prvog kola.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Štrajk će se nastaviti i u drugom kolu. Problem nije rešen, a pozicije dve strane su veoma udaljene. Razumem da ljudi žele da gledaju fudbal, ali moramo da mislimo i na igrače koji nisu plaćeni. Želeo bih da budem optimista, ali su nam pozicije trenutno na suprotnim stranama", rekao je Hil.

Potpredsednik LFP i predsednik Levantea Fransisko Katalan rekao je da očekuje da se "nešto pozitivno izrodi iz novog sastanka".

Sledeći sastanak predstavnika AFE i LFP održaće se u utorak u 16 časova.

Igrači štrajkuju jer traže veće garantovane zarade u Primeri i Segundi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španci nastavljaju štrajk

Izvor: Mondo, 22.Avg.2011

Štrajk u španskom fudbalu nastavlja se i narednog vikenda, što znači da se neće odigrati utakmice drugog kola Primere i Segunde, saopštio je Luis Hil, portparol sindikata španskih igača (AFE).

Nastavak na Mondo...

NASTAVLJA SE ŠTRAJK U ŠPANSKOM FUDBALU

Izvor: Kurir, 22.Avg.2011

MADRID - Štrajk u španskom fudbalu nastavlja se i narednog vikenda, što znači da se neće odigrati utakmice drugog kola Primere i druge lige, saopštio je portparol sindikata španskih igača (AFE) Luis Hil...Predstavnici AFE i Španske lige (LFP) ni nisu uspeli da postignu dogovor, što znači da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.