Ne igra se u Pazaru i Lučanima, ali se igra u Ivanjici

Izvor: RTS, 11.Mar.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne igra se u Pazaru i Lučanima, ali se igra u Ivanjici

Derbi utakmica 26. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde definitivno je odložena zbog poplavljenog terena, potvrdio je Tanjugu direktor Superlige Vlada Bulatović.
Prema njegovim rečima inspekcija na stadionu Novog Pazara pokazala je da je voda i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dalje na terenu. Poznato je da će kiša padati najmanje do subote i smatra se da odlaganje nije bilo moguće izbeći.

"Odlaganje je bilo neizbežno, a dodatni problem jeste da li će postojati uslovi za odigravanje meča u utorak. U protivnom, jedini slobodan termin je u vreme reprezentativne pauze. Što se tiče Ivanjice i utakmice Javor - Radnik, igra se po planu. Ranije smo odložili meč između Mladost iz Lučana i Čukaričkog", istakao je Bulatović.
Kolo u petak od 16 sati otvaraju Vojvodina i Borac, a u subotu su na programu četiri utakmice, gde je svakako najzanimljiviji duel Partizana i Voždovca (15 sati), pred praznim tribinama u Humskoj.
Jagodina će dočekati Radnički iz Niša (14 sati), Spartak iz Subotice biće domaćin OFK Beogradu (15 sati), a Javor i Radnik igraće pod svetlošću reflektora (18 sati).
U nedelju će se u Gornjem Milanovcu sastati Metalac i Rad (17 sati).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.