Navijačima Bornmuta obezbeđen besplatan prevoz do Old Traforda

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijačima Bornmuta obezbeđen besplatan prevoz do Old Traforda

Navijačima Bornmuta s važećom kartom za utakmicu sa Mančester juanjtedom obezbedjen je besplatan autobuski prevoz do stadiona Old Traford, saopštio je danas engleski premijerligaš.

"Fudbalski klub Bornmut svim navijačima kluba s važećom kartom za utakmicu protiv Mančestera nudi besplatan autobuski prevoz do stadiona Mančestera", navodi se u saopštenju Bornmuta.

Stadion Old Traford evakuisan je u nedelju oko pola sata pre početka utakmice poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kola Premijer lige izmedju Mančester junajteda i Bornmuta, jer je u jednom od toaleta na stadionu pronadjen sumnjiv paket, pa je odmah pozvana specijalna jedinica vojske koja je izvršila kontrolisanu eksploziju.

Bornmut je u saopštenju naveo da svojim navijačima, popularnim "trešnjama", želi da izadje u susret kako oni ne bi snosili dodatne troškove puta.

Utakmica poslednjeg, 38. kola Premijer lige između Mančester junajteda i Bornmuta biće odigrana u utorak na stadionu Old Traford od 21.00.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bornmut besplatno vozi navijače u Mančester

Izvor: B92, 17.Maj.2016, 00:14

Bornmut je obezbedio besplatan autobuski prevoz do Old Traforda navijačima koji su kupili kartu za utakmicu sa Mančester Junajtedom u nedelju. Bornmut je u saopštenju naveo da svojim navijačima, popularnim "trešnjama", želi da izađe u susret kako oni ne bi snosili dodatne troškove puta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.