Navijači povredili svog fudbalera zbog loših igara

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 10:31

Navijači povredili svog fudbalera zbog loših igara

Fudbalski klub Korintijans osudio je "kukavički" potez navijača, koji su u hotelu u Sao Paulu napali veznog igrača Luana, nezadovoljni njegovim partijama.

Luan, čiji ugovor ističe na kraju sezone, na Instagramu je objavio sliku svoje krvave odeće.

"Korintijans je sa tugom i ogorčenjem primio informaciju da su sportistu Luana napali navodni navijači. Nakon još jednog gnusnog slučaja nasilja, Korintijans >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žali zbog trenutne netrpeljivosti koja dominira brazilskim fudbalom. Ništa ne opravdava kukavičku agresiju", navodi se u saopštenju kluba iz Sao Paula.

Prema navodima lokalnih medija 30-godišnji fudbaler zadobio je lakše povrede, nakon što je u utorak napadnut na žurki koju je organizovao u hotelu.

Luan je u dresu Korintijansa odigrao 80 utakmica i postigao 11 golova, ali osvajač zlatne olimpijske medalje iz Rija 2016. godine poslednje dve sezone nije igrao redovno.

Prethodne godine je nastupio na samo tri utakmice i to u državnoj ligi.

Korintijans se smatra jednim od najvećih brazilskih klubova, a ove sezone su eliminisani u grupnoj fazi Kopa Libertadores tek drugi put u istoriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.