Navijači Fiorentine se izvinili Mihajloviću

Izvor: Politika, 02.Nov.2011, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Fiorentine se izvinili Mihajloviću

FIRENCA - Navijači Fiorentine izvinili su se danas srpskom treneru Siniši Mihajović zbog uvredljivog transparenta, koji su istakli na meču protiv Đenove u prošlom kolu italijanske Serije A.

Fiorentiona je taj meč dobila sa 1:0, a navijači su nosili natpis u kojem su na nacionalnoj osnovi vređali Mihajlovića i tražili da spakuje kofere i napusti Firencu.

Na stadionu Artemio Franki jutros je osvanula parola podrške srpskom treneru - „Možemo da te ne volimo kao trenera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ali kao čoveka te cenimo. Izvini”.

Mihajlović je u nekoliko navrata ove sezone bio na udaru fudbalske javnosti da podnese ostavku, a klub trenutno zauzima deseto mesto na tabeli sa 12 osvojenih bodova.

Tanjug

objavljeno: 02.11.2011.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAVIJAČI FJORENTINE IZVINILI SE MIHAJLOVIĆU

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011

FIRENCA - Navijači Fjorentine izvinili su se danas srpskom treneru Siniši Mihajoviću zbog uvredljivog transparenta, koji su istakli na meču protiv Đenove u prošlom kolu italijanske Serije A...Fjorentina je taj meč dobila sa 1:0, a navijači su nosili natpis u kojem su na nacionalnoj osnovi vređali...

Nastavak na Kurir...

Navijači se izvinili Siniši Mihajloviću

Izvor: RTV Pink, 02.Nov.2011

. . . Navijači Fiorentine izvinili su se danas srpskom treneru Siniši Mihajović zbog uvredljivog transparenta, koji su istakli na meču protiv Đenove u prošlom kolu italijanske Serije A.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.