Navijaču 10 godina zatvora zbog ubistva

Izvor: S media, 27.Nov.2009, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijaču 10 godina zatvora zbog ubistva

Okružni sud u Beogradu osudio je na deset godina zatvora navijača "Crvene zvezde" Marka Blagojevića (22) zbog ubistva Aleksandra Panića (24) iz Železnika na fudbalskom terenu FK "Žarkovo" u julu 2006. godine.

Blagojeviću je izrečena kazna duža za godinu i šest meseci nego prvom presudom od 6. oktobra 2007. godine, kada je osudjen na osam i po godina zatvora, koju je ukinuo Vrhovni sudu Srbije i naložio da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se ponovi sudjenje.

Današnjom presudom sudskog veća, sa Verom Vukotić na čelu, Nemanja Grčić je uslovno osudjen na pet meseci zatvora, uslovno na dve godine, pošto je Blagojeviću pružio pomoć posle izvršenja krivičnog dela.

Ukinutom presudom, Grčić je bio osudjen na sedam meseci, uslovno na dve godine.

Sud je utvrdio da je Blagojević, u tuči koja je izbila izmedju navijača "Partizana" i "Crvene zvezde", nožem izbo Panića, koji je, posle nekoliko minuta, podlegao povredama.

Tuča "delija" sa Senjaka, takozvanih "ultrabojsa", i "grobara" iz Železnika bila je ugovorena telefonom, a učesnici tuče se nisu ranije poznavali.

Kobnom obračunu prethodile su uzavrele navijačke strasti. Pošto su pesnice i metalne štangle "sevale" sa svih strana, niko od učesnika tuče nije video kad je Panić povredjen. On je vikao da je uboden nožem, posle čega se su se navijači razbežali.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijač osuđen na deset godina zatvora zbog ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2009

BEOGRAD - Okružni sud u Beogradu osudio je danas na deset godina zatvora navijača "Crvene zvezde" Marka Blagojevića (22) zbog ubistva Aleksandra Panića (24) iz Železnika na fudbalskom terenu FK "Žarkovo" u julu 2006. godine...Blagojeviću je izrečena kazna duža za godinu i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Navijaču Crvene zvezde 10 godina za ubistvo

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Nov.2009

Okružni sud u Beogradu osudio je danas na deset godina zatvora navijača "Crvene zvezde" Marka Blagojevića (22) zbog ubistva Aleksandra Panića (24) iz Železnika na fudbalskom terenu FK "Žarkovo" (na slici) u julu 2006. godine. Blagojeviću je izrečena kazna duža za godinu

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Navijač dobio 10 godina zbog ubistva mladića

Izvor: Press, 27.Nov.2009

Okružni sud u Beogradu osudio je juče na deset godina zatvora navijača Crvene zvezde Marka Blagojevića (22) zbog ubistva Aleksandra Panića (24) iz Železnika na terenu FK „Žarkovo" u julu 2006. .Blagojeviću je izrečena kazna duža za godinu i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.