Navijač Nirnberga gurnut pod voz!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Nov.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Nirnberga gurnut pod voz!

Fudbalski klub Nirnberg saopštio je da je jedan njegov navijač izgubio ruku pošto je gurnut pod voz tokom sukoba sa navijačima Majnca na železničkoj stanici.

"Primili smo vesti sa nevericom i tugom", rekao je predsednik kluba Martin Bader. Povređeni navijač koji ima 19 godina nalazio se u grupi simpatizera Nirnberga koji su se u subotu vraćali iz Gelzenkirhena gde je njihov tim poražen od Šalkea sa 4:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Incident se dogodio na železničkoj stanici u Kelnu gde su se navijači Nirnberga sreli sa pristalicama Majnca kada je došlo do čarke u kojoj je mladić gurnut sa perona pred dolazeći voz. Intrvencijom lekara mladiću je spašen život ali je ostao bez ruke. Bader je demantovao navode da je navijač Nirnberga bio huligan i rekao da on i njegova porodica imaju punu podršku kluba. U Nemačkoj su nedavno objavljeni podaci da je u ovoj godini u porastu nasilje na i oko sportskih stadiona zbog čeha je prošle nedelje i održan sastanak Fudbalskog saveza Nemačke i ministarstva unutrasnjih poslova. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.