Navalka novi selektor Poljske

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navalka novi selektor Poljske

Fudbalski savez Poljske imenovao je Adama Navalku za novog selektora te zemlje.
Navalka će na klupi Poljske zameniti Valdemara Fornalika, koji je dobio otkaz zbog neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.
Poljski fudbaleri su u grupi H zauzeli četvrto mesto iza Engleske, Ukrajine i Crne Gore.
Navalka ima 56 godina, tokom karijere igrao je za Vislu iz Krakova, dok je za nacionalni tim zabeležio 35 nastupa. Od 2010. godine postavljen je za trenera Gornika.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navalka novi selektor Poljske

Izvor: Blic, 26.Okt.2013

Fudbalski savez Poljske imenovao je Adama Navalku za novog selektora te zemlje...Navalka će na klupi Poljske zameniti Valdemara Fornalika, koji je dobio otkaz zbog neuspeha u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine...Poljski fudbaleri su u grupi H zauzeli četvrto mesto iza Engleske, Ukrajine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.