Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2021, 16:35

Nastavljena rasprodaja bodova na ,,Rosulji”

VLASOTINCE

Tmurni i crni fudbalski oblaci nadneli su se nad fudbalskom ,,Rosuljom” u Vlasotincu. Nikako u poslednje vreme da fudbaleri Vlasine zaigraju kako treba i da stignu do pobede. Poslednju pobedu na svom terenu momci trenera Dragana Nikolića ostvarili su još dalekog 17. marta u okviru 22.kola, kada su sa 1:0 savladali niški Car Konstantin i to pogotkom igrača odbrane gostiju, a posle toga zaređali sledeće rezultate: Morava iz Vladičinog Hana (1:1), Topličanin >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (0:0), Budućnost (0:1), SFS Borac (1:3) i 1.maja sa Radničkim iz Svilajnca (0:0). U igri bez igre i stvaralačkog opusa ništa više fudbaleri vlasotinačkog srpskoligaša nisu mogli ni da očekuju. Mreže su ostale netaknute na obe strane i sasvim prirodno što je rezultat ostao onaj kao i pre početak same utakmice.

Radan iz Lebana se grčevito bori za očuvanje srpskoligaškog statusa i premalo je jedan bod u meču koji su ,,zeleni” u poslednjem kolu ostvarili u meču sa Timočaninom iz Knjaževca igrajući nerešeno 1:1. Do tri boda najzad su stigli i fudbaleri Moravca Orion, ali službenim rezultatom.

Vlasotince: Vlasina – Radnički 0:0

Paraćin: SFS Borac – Sinđelić 3:0

Popovac: Budućnost – Dunav 2:1

Prokuplje: Topličanin – Timok 0:0

Vladičin Han: Mrava – Pčinja 1:2

Niš: Car Konstantin – Trstenik 4:4

Mrštane: Moravac Orion – Kablovi 3:0

Aleksandrovac: Župa – Jedinstvo 1:1

Resavica: Rembas – Mladost 4:1

Lebane: Radan – Timočanin 1:1

U narednom 33.kolu sastaju se:

Lebane: Radan – Vlasina

Knjaževac: Timočanin – Rembas

Medoševac: Mladost – Župa

Paraćin. Jedinstvo – Moravac Orion

Zaječar: Kablovi – Car Konstantin

Trstenik: Trstenik PPT – Morava

Trgovište: Pčinja – Topličanin

Zaječar: Timok 1919 – Budućnost

Prahovo: Dunav – SFS Borac

Niš. Sinđelić Radnički

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.