Nastavlja se Jelen Superliga

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se Jelen Superliga

Posle skoro tri meseca pauze ovog vikenda nastavlja se fudbalski šampionat Srbije, Jelen Superliga.

Od kada je završen prvi deo šampionata mnogo toga se promenilo, a jedino je ostala prednost Partizana od 10, odnosno 12 bodova, u odnosu na Crvenu zvezdu i Vojvodinu.

U prvom prolećnom kolu Partizan gostuje u Novom Pazaru, Crvena zvezda dočekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << subotički Spartak, a Vojvodinu očekuje težak duel sa najprijatnijim iznenađenjem šampionata Radničkim 1923.

Partizan je učinio možda i najveću promenu, umesto Aleksandra Stanojevića na mesto trenera doveoden je Avram Grant, bivši trener Čelsija.

U Crvenoj zvezdi su zimsku pauzu iskoristili za podmalđivanje tima. Zvezda je angažovala mlade reprezentativce Luku Milivojevića i Luku Milunovića, iz užičke Slobode stigli su Nikola Maksimović i Filip Kasalica, iz Spartaka Marko Mirić, u klub su se vratili iskusni Marko Perović i Duško Tošić, oporavio se Brazilac Vinisijus Pašeko i baš oni trebalo bi da budu najveći aduti 'crveno-belih' u borbi za titulu, ukoliko se ukaže i najmanja šansa, a posebno za Kup.

Trofej u Kupu najveći je motiv za fudbalere Vojvodine, pogotovo jer se finale igra u Novom Sadu. Doveden je nekadašnji kapiten reprezentacije Gane Stefan Apija i bivša "desetka" Partizana Almami Moreira.

Upravo će Kragujevčani zajedno sa Slobodom, Spartakom i OFK Beogradom voditi borbu za izlazak na evro scenu, dok će svi ostali, gde su najugroženiji Borac iz Čačka i Metalac voditi brigu oko opstanka u elitnom društvu.

Jelen Superliga, 16. kolo:

Subota:

14.00h Novi Pazar - Partizan

14.00h Sloboda - Jagodina

14.00h Borac - Javor Habitfarm

17.00h Crvena zvezda - Spartak

Nedelja, od 14.00 časova:

Hajduk - OFK Beograd

Radnički Kragujevac - Vojvodina

Metalac - Rad

BSK - Smedervo

Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.