Nastala je dilema - Real ili Barsa? Ubrzo je usledio Mesijev poziv!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastala je dilema - Real ili Barsa? Ubrzo je usledio Mesijev poziv!

Argentinac pozvao zemljaka da mu se pridruži na Kamp Nou.

O uticaju Lea Mesija ne samo u Barseloni, već i u fudbalskom svetu ne treba tročiti reči.

Argentinac često koristi činjenicu da je jedan od najvećih koji je ikada igrao fudbal kako bi udovoljio sebi ili klubu, a takav je slučaj i sa Lautarom Martinezom.

Napadač Intera se na odličan način predstavio katalonskoj publici golom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Kamp Nou, pa su u Barsi odlučili da pokušaju da ga angažuju.

Prema tvrdnjama Don Balona, baš je Mesi lično razgovarao Argentinca kako bi ga naveo da pređe u Barselonu i pored velikog interesovanja Real Madrida.

Lautara u Italiji procenjuju na 55 miliona evra što neće predstavljati veliki problem za "blaugranu" koja već planira prodaje Kutinja i Rakitića.

Ipak, treba "pobediti" i Real...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.