Naša linija života i kako se postaje zvezdaš

Izvor: B92, 14.Avg.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naša linija života" i kako se postaje zvezdaš

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je novu klupsku emisiju "Naša linija života".

U njoj poznati navijači crveno-belih između ostalog otkrivaju kako se postaje zvezdaš.

Klub evocira i uspomene na ljude iz javnog života Srbije poput glumca Dragana Nikolića koji se odavno deklarisao kao ljubitelj crveno-belih boja. Slično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i sa Bogdanom Tirnanićem.

"Mislim da se to uglavnom nosi iz kuće. Sećam se kad sam bio klinac da je cela porodica navijala za Zvezdu, otac me je vodio na utakmice. Budili smo se protiv Kolo Kola kad smo igrali, gledali te utakmice i mislim da se to uglavnom nosi iz kuće", rekao je bivši Zvezdin vezista Miloš Ninković u emisiji.

Popularni Nine je dodao da je zbog utakmica Zvezde bežao sa časova, ali kaže da tuča nije bilo jer u odeljenju nije bilo mnogo navijača Partizana. Po njegovom mišljenju, navijače Zvezde karakteriše odanost.

Navijači Crvene zvezde odlično pamte i Boška Jankovića koji kaže da je rođen kao zvezdaš i ponosan je na to.

"Rođen sam dva kilometra od stadiona i Zvezda je jedini klub koji sam ja ikada video i jedini voleo u životu. Iako sam igrao u mnogim klubovima to je jedini klub koji volim i koji mi je u srcu. Mislim da je to posebno, taj fanatizam i ljubav prema klubu. To je retko videti i u nekim drugim, jačim zemljama kao što su Italija, Španija, da neko toliko voli svoj klub", rekao je Janković.

Janković je pre nekoliko godina istetovirao grb Zvezde jer, kako kaže, bez Zvezde ne bi bio ništa i ne bi ništa postigao.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.