Napredak: Sezona pod znakom pitanja

Izvor: Aleksinac.net, 12.Avg.2014, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak: Sezona pod znakom pitanja

Da li će se fudbalski klub Napredak takmičiti i ove sezone, još uvek se ne zna jer je klub u izuzetno teškoj finansijkoj situaciji.

Ipak, neistite su priče da se Napredak spaja sa drugim klubovima, potvrdio je za Radio Aleksinac predsednik Upravnog odbora Miodrag Mladenović.


Iako je prvi tim pretrpeo određene kadrovske promene, u Napretku imaju velika očekivanja od predstojeće sezone. Međutim, sve to zavisiće od priliva novca iz opštinske kase. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Igrači su spremni da u subotu izađu na teren i odigraju meč prvog kola novog prvenstva, ali će do toga doći jedino ako im sva dugovanja budu isplaćena, navodi Mladenović. U startu je potrebno oko 300.000 dinara, a klub kasnije očekuje i određena sredstva od sponzora, kao i iz rebalansa budžeta.

- Otišlo je nekoliko igrača iz Niša, ali smo i doveli neke igrače. Svi oni će ostati do subote. Kadrovski smo dobri, ništa slabiji nego prošle godine, ali imamo finansijskih problema, pa i ambicije zavise od toga. To u ovom trenutku ne zavisi od nas, igrači su tu i spremni su. Imam dugovanje prema njima i dok to ne izmirim, teško ćemo nastaviti takmičenje.

Mladenović je objasnio da određena obećanja postoje, ali da ona do sada nisu bila ispoštovana, pa je to u mnogome zakomplikovalo ionako tešku situaciju u ovom aleksinačkom klubu. On je takođe odbacio mogućnost da Napredak takmičenje nastavi u nižem rangu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.