Napoli odaje priznanje Hamšiku

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli odaje priznanje Hamšiku

Fudbalski klub Napoli uručiće svom bivšem igraču Mareku Hamšiku specijalno priznanje.

To će učiniti pre utakmice protiv Genka u Ligi šampiona.

Hamšik je punih 12 godina igrao za Napoli, tačnije od 2007. do 2019. godine. Odigrao je 520 takmičarskih utakmica i rekorder je kluba sa 121 golom.

"Hamšik će gledati utakmicu Napoli-Genk. Marek je potvrdio taj datum. Sat vremena pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početka održaćemo malu ceremoniju i dobiće jedno iznenađenje. Nagradu će mu predati osoba koju Napolitanci vole", rekao je direktor marketinga Napolija Alesandro Formisano, preneli su italijanski mediji.

Hamšik je u februaru prešao u kineski Dalijen Jifang.

Fudbaleri Napolija u utorak 10. decembra od 18.55 igraju protiv Genka i potreban im je bod kako bi osigurali plasman u osminu finala Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.