Namig Murinju iz bivšeg kluba, škrtica Levi ne propušta ovakvu šansu!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Namig" Murinju iz bivšeg kluba, "škrtica" Levi ne propušta ovakvu šansu!

Totenhem ima priliku da ispuni Murinjovu želju.

Nije tajna da ko jednom sarađuje sa Žozeom Murinjom, večno je zahvalan Portugalcu na svemu što je od njega naučio.

Takav je slučaj i sa Vilijanom, koji je igrao svoj najbolji fudbal pod palicom Murinja, koji ga je svojevremeno bukvalno ukrao Totenhemu i doveo u Čelsi.

Sada, deluje da sve ide u pravcu nove saradnje, i to baš na Vajt Hart Lejnu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vilijanu ističe ugovor na kraju sezone, i on, kao što je i ranije potvrdio Pedro Rodrigez, neće produžiti saradnju sa Plavcima.

"Moja želja je da ostanem u Premijer ligi. Ipak, najbolje da sačekamo kraj ove sezone pa da vidimo šta će se dogoditi", poručio je Vilijan.

Mnogi su ove reči Vilijana protumačili kao jasnu poruku Murinju i Totenhemu da krenu po njega.

Brazilac je ranije bio na meti Barselone, ali je to palo u vodu kada je otišao Ernesto Valverde. Katalonci verovatno neće nuditi Brazilcu ugovor, iako će od leta biti besplatan, pa se sve karte otvaraju Totenhemu i Murinju.

Na potezu je predsednik Danijel Levi koji treba da ponudi najveća primanja i ubedi Brazilca da izabe baš Totenhem.

Ne treba da podsećamo da je Levi prilično tvrd kada su  u pitanju pojačanja, pa nema sumnje da ga posebno greju besplatna, a velika pojačanja kao što bi bio Vilijan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.