Namešten meč Viljem - Utreht iz 2009.

Izvor: RTS, 15.Feb.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namešten meč Viljem - Utreht iz 2009.

Fudbalski savez Holandije saopštio je da je utakmica tamošnjeg šampionata između Viljema i Utrahta, iz 2009. godine, bila nameštena.

Fudbaler Viljema Ibrahim Kargbo dogovorio se sa jednim singapurskim državljaninom da njegov klub izgubi sa više od dva gola razlike, a da za uzvrat sa još dvojicom saigrača dobije po 25.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Utakmica nije se završila traženim rezultatom, pošto je je Utreht pobedio "samo" sa 1:0.
Viljem i Kargbo se terete da su nameštali i humanitarne mečeve, dok je igrač suspendovan iz reprezentativnog fudbala jer je unapred znao ishod utakmica selekcije Sijera Leonea na Kupu Afričkih nacija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Holandski fudbal je izgubio nevinost: Namešten meč Viljem - Utreht! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2016

Utakmica se nije završila "traženim" rezultatom, pošto je je Utreht pobedio "samo" sa 1:0, iako je finiš meča, kada se sada pogleda, bio prilično sumnjiv..Fudbalski savez Holandije saopštio je danas da je utakmica tamošnjeg šampionata između Viljema i Utrahta, iz 2009. godine, bila nameštena...Fudbaler...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.