Nameštaljka na Siciliji - osam autogolova za deset minuta

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nameštaljka na Siciliji - osam autogolova za deset minuta

Fudbalski savez Italije je najavio pokretanje istrage zbog lakrdije na meču Teranove i Bagerije koji je završen 14:3, prenosi "Mocart sport".

 

Fudbalski savez Italije (FIGC) je saopštio da će pokrenuti istragu zbog sumnji da je meč Kupa Sicilije između Borgata Teranove i Bagerije (14:3) bio namešten. Ekipa Bagerije je 10 minuta pre kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gubila sa 4:3, a za prolaz u narednu fazu takmičenja bio joj je potreban bod u grupi u kojoj se još takmičio i Partinikaudaće.

U 80. minutu Bagerija je gubila sa 4:3, a potom su igrači Teranove postigli još dva brza gola. Nakon toga dolazi do gotovo komične situacije, pošto su igrači Bagerija do kraja meča postigli čak osam autogolova.

Zahvaljujući konačnoj pobedi od 14:3, plasman u narednu fazu takmičenja izborila je Teranova zbog bolje gol-razlike od Partinikaudaće.

“Sve je ličilo na ozbiljan meč do trenutka kada su igrači Bagerije napravili farsu. Njihov kapiten mi je rekao da bi radije voleli da se u narednu fazu plasiramo mi, a ne Partinikaudaće”, rekao je trener Teranove Ignasio Kjaneta.

Trener trećeg učesnika turnira, Partinikaudaće, Đovani Kamarata pozdravio je odluku FIGC da pokrene istragu.

“Ne mogu da razumem da neko postigne osam autogolova. To nema veze sa fudbalom i verujem da će FIGC imati šta da istraži”, istakao je Kamarata.

Sva tri pomenuta kluba nastupaju u osmom rangu takmičenja u Italiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nameštaljka na Siciliji – osam autogolova za deset minuta

Izvor: Dzungla.org, 07.Feb.2014

Fudbalski savez Italije je najavio pokretanje istrage zbog lakrdije na meču Teranove i Bagerije koji je završen 14:3, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.