Najverniji navijači - Englezi vladaju, ali Bajern je Bajern! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najverniji navijači - Englezi vladaju, ali Bajern je Bajern! (foto)

Zanimljivi podaci.

Fudbalski klub Bajern Minhen jedini je stoprocentni kada su u pitanju posete na utakmicama na Alijanc areni.

Naime, prema poslednjim podacima Bajern Minhen na svakoj utakmici prosečno gleda 75.000 navijača, tačno koliko prima stadion Alijanc arena.

Na drugom mestu je takođe jedan nemački klub - Frajburg, a zanimljivo je da je među prvih 10 čak sedam engleskih klubova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Od engleskih klubova, najposećeniji ove sezone je Stamford Bridž, što može da ima veze i sa sjajnim rezultatima Antonija Kontea.

Slede Arsenal, Mančester junajted, Lester, na sedmom mestu je opet nemački klub - Keln, a potom slede još Everton, Kristal Palas i Stouk.

Bayern Munich have the best average attendance in all of the top five leagues with 100% 😮 pic.twitter.com/b5zEN7VKmL

— 101 Great Goals (@101greatgoals) March 23, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOP 10 - najverniji navijači na svetu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2017

Može li ovako da se izmeri ljubav prema klubu?..Portal transfermarkt.de sastavio je listu od 10 klubova koji ove sezone imaju redovno ispunjen stadion gotovo do poslednjeg mesta. Ne radi se, naime, o broju posetilaca, već samo o ispunjenosti stadiona, s obzirom na kapacitet. ..Na prvom mestu je bavarski...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.