Najveća podrška Srbinu: Ibrahimović reaguje na svaki Novakov poen

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 16:18

Najveća podrška Srbinu: Ibrahimović reaguje na svaki Novakov poen

Sveže penzionisani švedski fudbalski superstar nije propustio priliku da uživo gleda Srbina na putu do večne slave.

Doskorašnji fudbaler Milana, u čijem se dresu nedavno i oprostio od profesionalne karijere, zajedno sa Kilijanom Embapeom i NFL legendom Tomom Brejdijem prati finale Rolan Garosa i Novakov meč sa Rudom.

Sva trojica su u Novakovom "boksu" odakle daju podršku našem teniseru, kao i velika većina navijača na "Šatrijeu".

Svi žele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da svedoče istorijskom trenutku svetskog tenisa - Novakovoj 23- Grend Slem tituli.

Ibrahimović u svemu tome prilično odskače, burnije slavi i nervira se, reaguje na gotovo svaki poen koji osvoji srpski teniser, i zdušno ga bodri sve vreme.

Poznato je da su Nole i Ibra dugogodišnji poznanici, i prijatelji, Novak je često išao na utakmice Milana i pratio mečeve "rosonera" i Ibrahimovića, a ovaj mu uzvraća kad god mu se za to ukaže prilika.

Ovako nešto nije smeo da propusti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.