Najmlađi vlasnik Pagani Huayra

Izvor: Autoportal.rs, 22.Avg.2014, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi vlasnik Pagani Huayra

Dečaci od 15 godina su ranije za rođendan dobijali na poklon fudbalske lopte, štapove za ribolov ili knjige a danas se standardi menjaju pa se sa mobilnih telefona i lap-topova prešlo na skupocene superautomobile.

Jedan dečak iz Tajvana je za svoj 15. rođendan na poklon dobio Pagani Huayra automobil čije je postao najmlađi vlasnik ovog modela na svetu. I ne samo to, on je vrlo verovatno i prvi vlasnik ovog automobila u svojoj zemlji.

Na slici, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << je prikazala tjuninig kompanija koja je obavila "doterivanje" ovog superautomobila, ova Huayra je žute boja a naravno da se kočiona klešta poklapaju sa bojom spošljašnjosti. Auspuh je napravljen od "Inconel" aluminijuma, leguri koja se u velikoj meri koristi u Formuli 1.

O zvuku koji proizvodi V12 motor zapremine 6.0 litara ne treba trošiti reči. Uz AMG tjuning ova ljuta mašina raspolaže snagom od preko 700 konja. Teško je poverovati da je starosna granica za dobijanje vozačke dozvole u Tajvanu manja od 16 godina tako da će novog vlasnika do školice ipak morati da vozi mama, bar za sada.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.