Najgorih 11 u prvom delu sezone, Srbin među njima

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgorih 11 u prvom delu sezone, Srbin među njima

Silni milioni "uleteli" su u letnji prelazni rok. Pojačanja, sa nagoveštajem svetlije budućnosti kluba nekada se i ne isplate, naprotiv. Više štete nego koristi. Specijalizovani fudbalski portal "Gol" sastavio je listu od 11 najgori tim Evrope u drugom delu 2014. godine u formaciji 4-3-3, a "luzeri" imaju i trenera...

Golman: German Luks (Deportivo) - Argentinac je bio najbolji golman druge španske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lige prošle sezone, no nije se iskazao u ovoj godini. Primio je čak 19 golova na sedam utakmica.

Kajl Noton (Totenhem) - Ovaj 26-godišnjak imao svega pet nastupa u Premier ligi, ali je za tako malo vremena uspeo dva puta da dobije crveni karton. Teško mu je naći konstantnost i zato je trenutno na klupi.

Nemanja Vidić (Inter) - Srbin je stigao u Milano kao "karika" koja je nedostajala nero-azurima  nije se baš pokazao od kada je doveden na Apenine...

Tijago Silva (PSŽ) - Pre nekoliko godina pričalo se o njemu kao o jednom o najboljih svetskih štopera, ali nakon debakla na Mundijalu Brazilac se još uvek traži.

Ešli Kol (Roma) - Sudelovao je u nezapamćenom porazu 7-1 od Bajerna u Ligi šampiona. Nije se baš pokazao nakon što je napustio "Ostrva".

Metju Flamini (Arsenal) - 30-godišnjak je imao dosta oscilacija i velikih grešaka koji su otvoreno nekoliko puta dovodili do postizanja gola suparničkih timova.

Serhio Kanales (Real Sosijedad) - Može li dolazak Dejvida Mojesa pomoći bivšem vezisti Real Madrida da ipak pronađe svoj potencijal? Kanales je proglašen jednim od najtalentovanijih veznjaka u Španiji, ali nikako da to i dokaže.

Dijego Ribas (Fenerbahče) - Brazilac je stigao kao veliko pojačanje, ali pošto nije postigao nijedan gol, niti upisao asistenciju, ubrzo je preseljen na klupu.

Pijer - Majkl Lasoga (Hamburg) - Na probi je prošle godine briljirao, ali Lasoga, od kada ga je HSV kupio za 8 miliona evra, više ne oduševljava na severu Nemačke. Samo je jednom zatresao mrežu.

Fernando Tores (Milan) - Više nikada nije bio isti od kada je napustio Liverpul. Tores je postigao samo jedan gol na probi u Milanu i sada je prosleđen u Atletiko.

Mario Baloteli (Liverpool) - Njega su optužili za loše rezultate italijanske reprezentacije u Brazilu, a onda je nekim čudom završio u Liverpulu. A tamo na 10 utakmica u Premier lige ne zna za gol, već je upleten u niz incidenata

Trener: Jirgen Klop (Borusija Dortmund) - Nema sumnje u to koliko je Klop dobar trener, već činjenica je da je u velikim problemima u Bundesligi. Čini se da je jedan transfer (Levandovski) bio bio previše za Borussiju...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.