Na otvaranju fudbalske sezone u Surdulici “Radnik” dočekuje “Partizan”

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na otvaranju fudbalske sezone u Surdulici “Radnik” dočekuje “Partizan”

SURDULICA

Za predstojeći fudbalski spektakl, utakmicu prvog kola Superlige Srbije, kada u Surdulicu stiže Partizan, kao i svaki put pred sportski događaj takvog tipa vlada veliko interesovanje.

Klupski telefon Radnika usijan je od poziva za rezervacije ulaznica, a oni najbliži blagajni mogu ih već kupovati od srede.

Uprava kluba domaćina utakmice donela je odluku da se cene ulaznica ne menjaju još od prvog kola kada se na terenu Gradskog stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Surdulici zaigrao superligaški fudbal, tako da i sada, za ulaz na utakmicu Radnika sa Partizanom treba izdvojiti od 200 do 500 dinara.

Tribine Sever i Jug po 200, Zapadna tribina 300 i tribina Istok 500 dinara.

Ulaznice u prodaji od srede na blagajni u centru grada u vremenu od 10 do 14:30 svakog dana sve do nedelje kada će se karte prodavati i na blagajni stadiona, sve do početka same utakmice.

Meč između domaćeg Radnika i beogradskog Partizana igra se u nedelju sa početkom u 19 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.