Na današnji dan pre 20 godina Fenomeno rasplakao svet! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 18:12

Na današnji dan pre 20 godina 'Fenomeno' rasplakao svet! (video)

Brazilac preživljavao najteže trenutke svoje karijere.

Ronaldo Luis Nazario de Lima je 12. aprila 2000 godine slomio srce svakom fudbalskom fanatiku.

Brazilski napadač samo što se vratio iz ozbiljne povrede kolena zbog koje je propustio maltene celu proteklu godinu. Početkom aprila njegovi doktori su verovali da se može vratiti utakmicama, ali uz minutažu do maksimum 20 minuta.

Inter se nadao da će ga imati za finale kupa protiv Lacija a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dolazio i derbi sa Juventusom kroz dve nedelje.

Ipak Ronaldova kolena nisu uspela.

Protiv Lacija je pokušao svoj zaštitni dribling, ali tetiva nije izdržala. Na snimku se može videti kako mu koleno završilo na sredini butine.

Doktor je izjavio kako je po kraju operacije njegovo koleno bilo veličine fudbalske lopte.

Nastavio je "Fenomeno" i kasnije da obara rekorde, što u golovima što u sumama koje su klubovi plaćali da ga vide u svom dresu, ali od tog trenutka posle 20 godina ta njega eksplozivnost nije mogla da nastavi.

12th April 2000

Ronaldo returns to the field after a long injury break. 6 minutes in, he tries a stepover and crack goes the knee again. He leaves the field in tears, the Olimpico remains quiet after that moment...

🎥: @90ordnasselA pic.twitter.com/lozEz9tqNx

— Uncle Sharma (@RSharmzz) April 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.