Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI REKORDER: Real Madrid odao priznanje Ronaldu

Fudbalski klub Real Madrid odao je priznanje novom najboljem strelcu kluba svih vremena Kristijanu Ronaldu na ceremoniji na ”Santjago Bernabeu”.  

Portugalac je u sredu protiv Malmea u Ligi šampiona postigao 322. i 323. gol za Real, čime je stigao dosadašnjeg rekordera i legendarnog kapitena Raula Gonzalesa.
- Ovo je izuzetan dan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za navijače Reala. Jedan od nas je postigao nešto sto se smatralo skoro nemogućim. Samo kroz talenat, naporan rad, posvećenost i odlučnost bilo je moguće ostvariti ovaj podvig – rekao je predsednik Reala Florentino Perez.
Ronaldo je naglasio da nije ni sanjao da će jednog dana postati najbolji strelac madridskog kluba.
- Kada sam prvi put obukao Realov dres nisam ni sanjao da ću jednog dana biti njegov najbolji strelac i da ću prestići mog prijatelja Raula, kao i pokojnog Alfreda Di Stefana. Ipak, ovako nešto nikada ne bih uspeo da postignem bez pomoći svojih saigrača. Srećan sam što sam doživeo ovakav trenutak – rekao je Ronaldo.
Portgalski fudbaler je i vodeći strelac Lige šampiona sa 82 gola, pet više od povređenog Lionela Mesija.
The post NOVI REKORDER: Real Madrid odao priznanje Ronaldu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.