Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE PROMOCIJE: Zvezda u ponedeljak i utorak predstavlja peto i šesto pojačanje, sedmo kasni

Fudbalski klub Crvena zvezda će u ponedeljak i utorak potpisati ugovore sa dvojicom novih napadača, a nijedan od njih nije Nigerijac Fuad Salami.

Kako prenose beogradski mediji početkom naredne nedelje ugovore sa aktuelnim prvakom Srbije, koji je već doveo Lukovića, Anđelkovića, Cvetkovića i Stojanovića, potpisaće Džošua Parker iz slovenačkih Domžala, kao i crnogorski centarfor Petar Orlandić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stiže iz Zete iz Golubovaca, a bio je i na meti Partizana.
Dugo najavljivani Fuad Salami neće stići na početak priprema, koji je zakazan za 8. januar, pošto nema vizu za našu zemlju, a takođe ima obaveze prema državnom timu koji će u Londonu i Abu Dabiju igrati mečeve protiv Obale Slonovače i Malija što će biti odlična prilika za Nenada Lalatovića da se uveri u njegove kvalitete i proceni da li mu je potreban.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Parker i Orlandić stižu među crveno-bele do Božića

Izvor: Press, 05.Jan.2015, 10:30

Krilni napadač selekcije Antigve i Barbuda trebalo bi da parafira ugovor na dve i po godine. Škuletić “poslao” Orlandića u Zvezdu. Salami kasni na pripreme . Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na startu priprema 8....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.