NOJER POTPISAO PETOGODIŠNJI UGOVOR SA BAJERNOM

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOJER POTPISAO PETOGODIŠNJI UGOVOR SA BAJERNOM

MINHEN - Golman nemačke fudbalske reprezentacije Manuel Nojer potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena.

Klub je saopštio da je ugovor kompletiran kada je Nojer zavrašio sve lekarske preglede.

Nojer je doputovao u Minhen rano jutros, jer je bio sa reprezentacijom u Azerbejdžanu gde je Nemačka pobedila sa 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Transfer golmana iz Šalkea u Bajern saopšten je prošle nedelje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />"Odlučio sam da dođem u Bajern, jer sam ja nemački golman, a ovo je najbolji klub u Nemačkoj. Nikada nisam razmišljao da karijeru nastavim u inostranstvu", rekao je 25-godišnii reprezentativac.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nojer narednih pet godina u Bajernu iz Minhena

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2011, 07:02

MINHEN - Golman nemačke fudbalske reprezentacije Manuel Nojer potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena...Klub je saopštio da je ugovor kompletiran kada je Nojer zavrašio sve lekarske preglede...Nojer je doputovao u Minhen rano jutros, jer je bio sa reprezentacijom u Azerbejdžanu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.