NISU GA ZABORAVILI: Spektakularna koreografiju u Nemačkoj posveća Srbinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:14

NISU GA ZABORAVILI: Spektakularna koreografiju u Nemačkoj posveća Srbinu (FOTO)

Zanimljivo je da je to bilo na gostovanju.

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta oduševili su Nemačku, ali i javnost u Srbiji koreografijom koju su istakli na gostovanju svog tima u Frajburgu (3:3) u meču 22. kola Bundeslige.

Pre početka utakmice 22. kola Bundeslige najvatrenije pristalice gostujućeg tima napravile su koreografiju koja je bila posvećena Dragoslavu Stepanoviću.

Čuveni fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stručnjak je legenda kluba iz Frankfurta u kojem je ostavio dubok trag kao igrač i kao trener.

Wir nutzen die Unterbrechung mal für eine "Choreo Appreciation" 🤞❤️

–––––#SGE | #SCFSGE 2:2 pic.twitter.com/cRFwbvJuzJ

— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) February 18, 2024

Stepi je iz Crvene zvezde prešao upravo u Ajntraht 1976. godine i u naredne dve sezone odigrao je 49 utakmica na kojima je postigao tri gola. Bio je i trener kluba i to u dva navrata (1991-93, 1996).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.