NIJE ŽELEO U SRBIJU: Fudbalski reprezentativac odbio mesto u avionu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ŽELEO U SRBIJU: Fudbalski reprezentativac odbio mesto u avionu

Procenio da mu je tamo lepše.

Fudbaler Bešiktaša  i reprezentativac Srbije Adem Ljajić odbio je da se vrati u Srbiju za vreme pauze u turskoj Superligi izazvane epidemijom koronavirusa.

Njemu je, navodno, bilo sačuvano mesto u avionu Vlade Srbije kojim su prošle nedelje vraćeni naši državljani iz Istanbula, a među njima i trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović.

- Prvo se pojavila vest da je Ljajić tražio dozvolu da se vrati u Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rekao je da su mu roditelji stari, da mora brinuti o njima, ali i da će pauza zbog koronavirusa trajati dugo. Čelnici kluba su mu izašli u susret, pa su posle njega još neki stranci zahtevali dozvolu da napuste Tursku. Međutim, ubrzo je stigla potvrda iz kluba da je Ljajić ipak odbio da se vrati u Srbiju. On je rešio da ostane ovde, baš kao i hrvatski internacionalac Domagoj Vida - piše turski "Fanatik".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.