NEZNANJE ILI PROVOKACIJA: Tadić ovo neće zaboraviti Englezima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 20:26

NEZNANJE ILI PROVOKACIJA: Tadić ovo neće zaboraviti Englezima

Neverovatno ili možda i nije.

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije je svakako jedan od najboljih asistenata u fudbalu.

Igrao je i u Engleskoj, pa tako objava sajta "90min", koji je hteo da predstavi najbolje asistente u najjačim ligama sveta u 21. veku, gde stoji pored imena srpskog asa hrvatska zastava veliki gaf.

Međutim, znajući Engleze možda i nije gaf, nego provokacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili samo potpuno neznanja kojim su sebe diskreditovali kao ozbiljan medij.

"How may I assist you?" 🤝 pic.twitter.com/0CbCZYsksC

— 90min (@90min_Football) July 2, 2023

Kada je u pitanju ta lista, Tadić je na devetom mestu sa 234 asistencije na 772 meča. Prvi je Leo Mesi sa 357 na 1028 utakmica, iza je Kevin de Brujne (281 na 685 mečeva). Zatim slede Anhel di Marija, Nejmar, Luis Suarez, Tomas Miler, Mesut Ozil i Kristijano Ronaldo, dok je iza Dušana Tadića - Sesk Fabregas.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Za Engleze Tadić je Hrvat

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 12:13

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, je deveti najbolji asistenat u 21. veku...Ispred Tadića se nalaze se Nejmar (248), Luis Suares (246), Tomas Miler (244), Mesut Ezil (240) i Kristijano Ronaldo (236)...Portal "90min" je napravio veliku grešku kada je ispred imena Dušana Tadića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.