NEMCI ČUVAJU FUDBAL: Javio se prvi čovek Borusije, otkrio INSAJDERSKU INFORMACIJU! Uključen i Lajpcig

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 14:00

NEMCI ČUVAJU FUDBAL: Javio se prvi čovek Borusije, otkrio INSAJDERSKU INFORMACIJU! Uključen i Lajpcig

Ispričao šta se dešavalo na sastanku.

Predsednik dortmundske Borusije Hans-Joakim Vacke potvrdio je stav kluba da ne prihvati učešće u Superligi Evrope.

Superliga će startovati u avgustu, sve je ozvaničeno, a čekaju se odluke još nekih klubova, pogotovo Bajerna i RB Lajpciga.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Borusija Dortmund je odbila učešće, a povodom toga klub je izdao saopštenje u kom prenosi izjavu njihovog predsednika u celosti.

- Članovi odbora Asocijacije evropskih klubova (ECA) okupili su se u nedelju uveče na virtuelnoj konferenciji i potvrdili da odluka odbora od prošlog petka još uvek važi. Ova odluka znači da klubovi žele za sprovođenje planirane reforme UEFA-ine Lige šampiona. Bilo je jasno mišljenje članova odbora ECA da su planovi za osnivanje Super lige odbijeni - kaže Vacke.

On takođe tvrdi da su oba kluba iz Nemačke koji su u Odboru ECA zastupali isti (misli se na Bajern i Borusiju) isti stav u svim diskusijama o osnivanju Superlige.

After Borussia Dortmund statement, also RB Leipzig sources confirmed that they’ve no intention to join #SuperLeague in the next weeks, as SkyDE confirmed. 🇩🇪

BVB CEO Watzke also stated that “FC Bayern and B. Dortmund have 100% compatible views”, both against the #SuperLeague.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 19, 2021

Iako je prvobitno objavljeno da Bajern i Lajpcig i dalje razmatraju ulazak u Superligu, Fabricio Romano sada tvrdi da izvori iz ekipe bliske timu iz Lajpciga navode da Lajpcig nema nameru da ulazi u Superligu Evrope.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.