Izvor: HotSport.rs, 21.Feb.2024, 09:12

NEMAC UDARIO NA SRBINA: Jovanović na meti kritika slavnog fudbalera!

On smatra da je srpski arbitar oštetio njegov klub Nemački fudbalski klub Borusija Dortmund završio je duel protiv PSV-a u Ajndhovenu remijem 1:1, ali štoper gostiju Mats Humels tvrdi da je njegov tim oštećen zbog kontroverznog penala koji je dosuđen u 55. minutu. Sudija Srđan Jovanović pokazao je na belu tačku nakon što je Humels ... Read more
The post NEMAC UDARIO NA SRBINA: Jovanović na meti kritika slavnog fudbalera! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srpski sudija na udaru Borusije: ??????????

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

​PSV i Borusija iz Dortmunda igrali su 1:1 u prvoj utakmici osmine finala u Ajndhovenu. Domaćini su izjednačili iz krajnje sumnjivog penala koji je dosudio srpski sudija Srđan Jovanović. Ogorčenje njegovom odlukom su na društvenim mrežama iskazali njemački klub i njegova legenda Mats Humels.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.