Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VIDI SE KRAJ KRIZI: Vila smenila još jednog menadžera

Fudbalski klub Aston Vila i trener Remi Gard sporazumno su raskinuli ugovor, saopštio je večeras klub sa poslednjeg mesta tabele engleske Premijer lige.

Vila i Gard razišli su se večeras posle razgovora trenera sa klupskim advokatom. Klub iz Birmingema odlučio je da počne pripreme za sledeću sezonu.
Francuski stručnjak ostvario je samo dve prvenstvene pobede od kada je u novembru preuzeo klub. Novi upravni odbor kluba odlučio je da je vreme za promene, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dok je trener takodje izrazio spremnost da ode, posle teškog perioda na klupi kluba.
Gard je bio razočaran u klub, pošto ga uprava kluba nije podržala u januarskom prelaznom roku, tako da joj je saopštio da ne vidi smisao u nastavljanju ovog posla.
Vila je u saopštenju zahvalila Gardu na saradnji i postavila je Erika Bleka za vršioca dužnosti trenera do kraja sezone.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.