NASTAVLJA SE SUPER LIGA: Novi Pazar dočekuje Zvezdu

Izvor: SandzakPress.net, 24.Sep.2021, 14:18

NASTAVLJA SE SUPER LIGA: Novi Pazar dočekuje Zvezdu

Fudbal Super liga season 2015-2016Novi Pazar v Crvena ZvezdaAtmosfera na stadionuNovi Pazar, 22. 3. 2016foto: Emir Sadovic/Starsportphoto © Utakmice 11. kola Super lige Srbije igraju se u naredna tri dana, vodeći Partizan dočekuje Spartak, a Crvena zvezda igraće na gostovanju u Novom Pazaru. Zvezda će u nedelju od 15.55 igrati protiv u Novom Pazaru pred praznim >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << tribinama zbog kazne domaćem klubu zbog nesportskog ponašanja navijača. Crveno-beli su odložili meč koji je u četvrtak trebalo da se odigra zbog bolesti nekolicine igrača, a u duel ulaze posle remija sa Partizanom prošle nedelje (1:1). Novi Pazar je u utorak izgubio u Kragujevcu od Radničkog 1:2 i zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa sedam bodova. (Zurnal) The post NASTAVLJA SE SUPER LIGA: Novi Pazar dočekuje Zvezdu appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Fudbal: Super liga Srbije 2021/22, 11. kolo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Sep.2021, 07:37

Od 25. do 27. septembra 2021. na programu je deseto kolo fudbalske Super lige Srbije. U Beogradu će se igrati četiri meč, uz obezbeđen TV prenos. Lazarevačka Kolubara na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe: – Ono...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.