Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE PRAKSA: Posle Mažića, u zonskim ligama Glođović i Ilić

Posle uspeha i velikog odjeka arbitraže Milodara Mažića u utakmici u Surčinu, i druge najbolje srpske sudije će deliti pravdu na duelima zonskih liga.

Posle utakmice Jedinstvo Surčin – Borac Ostružnica, u kojoj je Milorad Mažić sudio i izazvao veliku pažnju javnosti, FSS je odlučio da delegira i druge sudije sa vrha liste za utakmice zonskih liga širom Srbije.
Tako će Vlado Glođović deliti pravdu u utakmici Drinske zone između Jedinstva Ub >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i Prvog, zajedno sa pomoćnicima Milanom Šutulovićem i Svetozarom Živinom.
Milan Ilić će sa Milanom Minićem i Ivicom Stojanovićem deliti pravdu u okviru grupe Morava između Tutina i Takova.
Fudbalski savez Srbije je procenio da je ovo odličan način popularizacije amaterskog fudbala u Srbiji, što je potvrdio i odjek sa utakmice koju je sudio naš najbolji arbitar Milorad Mažić.
The post NASTAVLJA SE PRAKSA: Posle Mažića, u zonskim ligama Glođović i Ilić appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.